Billerbeck

Billerbeck

A Billerbeck kézi munkával előállított párnái, paplanai és egyéb, a nyugodt pihenés segítő termékei magas minőségük és eleganciájuk miatt rendkívül népszerűek.

A vállalat tevékenységét az alváskultúrával kapcsolatos termékek (párnák, paplanok, huzatok, lepedők, matracok stb.) gyártása teszi ki. Mára a Billerbeck már a pihenéshez szükséges teljes alvásrendszert gyárt, a párnától az ágyakig bezárólag. A vállalat fő célja, hogy nyugodt körülmények között tölthessük az alvás idejét.

A Billerbeck paplanok jó minőségének garanciája az alapos kiválasztás után alkalmazott anyagok, a kiváló gyártási minőség és a hatékony minőség-ellenőrzés. Gyártanak pehely/toll, természetes szál és funkcionális szál töltetű paplanokat.

A gyártó párnái híresek könnyűségükről, puhaságukról és tartásukról. A párnák töltőanyaga szinte ugyanaz, mint a paplanoké, ez kiegészül azonban speciális, anatómiai párnákkal, amelyek habmagos töltése jó tartást biztosít a nyaknak, segíti különféle mozgásszervi betegségek gyógyítását.

A gyerekek, fiatalok testi fejlődése folyamán fontos a helyes testtartás és a kényelmes fekvés biztosítása. A Billerbeck éppen ezért a gyerekek számára különleges termékeket fejlesztett ki és gyárt, amelyek biztosítják a fejlődő szervezet számára szükséges feltételeket.

Matracaik rugós, tasakrugós, habmagos és szendvics szerkezetűek, ami kiegészülhet a különleges topper technológiával. Felismerték,, hogy a kényelmes és egészséges testtartást nem utolsósorban azok a matracok, illetve azok fekvőfelületei biztosítják, amelyen a test hosszú órákon keresztül pihen.

A Billerbeck háromféle ágyat gyárt: Box-Spring, Billerbeck és Malaga. Ezeknek alapvetően a vázszerkezete, matracfelülete tér el. Fontos azonban leszögezni, hogy az ideális ágy megfelelő ágykeretből, farúgós ágyrácsból és matracból áll. A Billerbeck ágyak ezeket a feltételeket minden esetben a legegészségesebb módon biztosítják.

Nem szabad megfeledkezni a Billerbeck kiegészítő termékeiről sem. A vállalat gyárt és forgalmaz törölközőket, ágy- és matrachuzatokat, lepedőket, plédeket és fa ágyrácsokat. Valamennyi termék gondos mérnöki munka eredménye, amiben ötvöződik a gyártó több évtizedes tapasztalat a korszerű kutatási eredményekkel.

A Billerbeck sikere a nyugodt alvás, a kipihent ébredés. A vállalat arra fűzte fel tevékenységét, hogy magas minőségű, jó alapanyagokból előállított termékeket készítsen, ami a mi nyugodt éjszakai álmunkat biztosítja, hogy kipihenten ébredjünk és frissen tudjunk hozzálátni a mindennapok feladataihoz.

Válogasson webáruházunkban a jó minőségű, Billerbeck márkájú paplanok és párnák közül.